1-0 Anders Nilsson (Sebastian Lindahl) 17 min
2-0 Anders Nilsson (Johan Revesz) 28 min
3-0 Filip Zahn (Sebastian Lindahl) 45 min
4-0 Anders Ohlsson (Michael Nilsson) 49 min
5-0 Sebastian Lindahl (Kaj Nurmi) 82 min
6-0 Filip Zahn (Christian Andersson) 87 min

Varningar
Martin Jönsson 40 min
Anders Nilsson 51 min

Andra raka segern för ÖT Smygehuk togs mot hopplösa jumbon Sövestad. Det mest anmärkningsvärda i denna mediokra tillställning var att vår målvakt Anders Ohlsson blev målskytt, på en utspark som gick i mål! Det blev aldrig någon spännande match men det tog ändå ett tag innan hemmalaget fick hål på gästerna. Första målchansen är en frispark slagen av Martin Jönsson mit bortre stolpen där Mattias Jönsson smugit upp men Mattias avslut blir inte bättre än att det går mitt på målvakten. I den 10:e minuten dribblar vänsterbacken Johan Revesz sif förbi ett par motståndare på vänsterkanten innan han slår ett fint inlägg som Oliver Oliveros precis når och Olivers skott går utanför. I den 15:e minuten slår Martin Jönsson ett fint inlägg som når Anders Nilsson och målvakten gör en bra räddning på Anders avslut. I den 16:e minuten slår Martin Jönsson en hörna som går mot bortre där en fri Michael Nilsson bara har att raka in bollen i mål men Michael lyckas på något sätt få bollen bakåt. Utdelningen kommer istället i den 17:e minuten då Sebastian Lindahl slår en perfekt hörna mot första stolpen där Anders Nilsson når högst och nickar in 1-0. Detta var Anders 10:e mål i år. I den 19:e minuten skjuter Kaj Nurmi på en Sövestadhand men domaren väljer att inte blåsa straff. I den 21:a minuten spelar Martin Jönsson in bollen till Sebastian Lindahl och Sebastians skott täcks av en försvarare. Returen går ut till Anders Nilsson som skjuter direkt men den touchar en försvarare och går ut till hörna. I matchens 26:e minut visas en Sövestadspelare ut efter Frilägesregeln. I den 28:e minuten spelar Johan Revesz in bollen mot Philip Marklund som sprungit i djupet men bollen går precis förbi Philip, precis bakom honom dyker Anders Nilsson upp och slår enkelt in 2-0. Detta var Anders 11:e mål i år. I den 41:a minuten slår Philip Marklund en fin genomskärare till Martin Jönsson som kommer fri men målvakten lyckas rädda och returen går ut till Filip Zahn som nickar mot mål men bollen räddas på mållinjen av en försvarare. På den efterföljande hörnan slår Martin Jönsson den till Anders Nilsson som spelar vidare till Kaj Nurmi som från nära håll skjuter ett skott mitt på målvakten. I den 45:e minuten driver Sebastian Lindahl upp bollen på högerkanten och släpper den fram till en djupledslöpande Filip Zahn. Filip tittar upp och försöker hitta en medspelare med sitt inspel men iställer träffar den en Sövestadspelare och går in i mål. Enligt domaren var det Filip som stod för målet så det redovisar vi också. Efter 45 spelade minuter har ÖT Smygehuk bytt in alla avbytarna. I den 49:e minuten nickar Michael Nilsson hem bollen till målvakten Anders Ohlsson. Anders Ohlsson söker Filip Zahn längst fram med sin långa utspark men Filip når aldrig bollen så den studsar några gånger innan den rullar ner mot målvakten som böjer sig ner för att plocka upp bollen men bolluslingen rullar mellan händerna och in i målet till 4-0!!! Målvakten Anders Ohlsson gjorde mål på en utspark! Detta var Anders 1:a mål i år. I den 52:a minuten spelar Filip Zahn fram bollen till Anders Nilsson som skjuter ett bra skott som målvakten med nöd och näppe lyckas rädda. I den 60:e minuten slår Robin Mårtensson ett inlägg som Filip Zahn nickar ner till Kaj Nurmi som skjuter ett volleyskott som målvakten gör en fin räddning på. I den 61:a minuten slår Nicklas Mattsson en långboll till Oliver Oliveros som är igenom men målvakten räddar Olivers avslut och bollen går ut till Sebastian Lindahl som skjuter utanför. I den 79:e minuten slår Philip Marklund en underbar genomskärare till Oliver Oliveros som rundar målvakten men Olivers avslut räddas av en försvarare på mållinjen. I den 80:e minuten slår Kaj Nurmi en perfekt passning till Victor Larsson som är fri men Victors skott tar i burgaveln. I den 82:a minuten väggspelar Sebastian Lindahl och Kaj Nurmi sig fram och Sebastian kommer fri och lyckas på något sätt runda målvakten innan han rullar bollen i mål till 5-0. Detta var Sebastians 3:e mål. I den 87:e minuten spelar Christian Andersson fram bollen till Filip Zahn som blir fri och Filip placerar enkelt in 6-0. Detta var Filips 9:e mål i år. I den 89:e minuten slår Philip Marklund en ny fin genomskärare till Sebastian Lindahl som är fri men målvakten räddar Sebastians skott. 6-0 i en väldigt ensidig match där hemmamålvakten Anders Ohlsson inte behöver göra någon räddning. I nästa match väntar seriefinal mot IFK Ystad på bortaplan på tisdagen den 15:e juni klockan 19:00.